Naslovna

O nama

Kontakt

Internet prodavnica

Korpa

Pretraga

Kategorije

Login

O nama

AUTOMATERIJAL d.o.o. Šabac je osnovano 1990. godine i, sada već preko 32 godina, bavi se snabdevanjem našeg tržišta kvalitetnim delovima, mazivima materijalom za održavanje motornih vozila.

Poslujemo kao maloprodaja i veleprodaja. Kao veleprodaja razvili smo svoju prodajnu mrežu na regionu Zapadne Srbije (mačvanski, sremski, kolubarski i zlatiborski okrug). Naši partneri u ovom poslu su fizička lica, ovlašćeni i nezavisni serviseri, vlasnici voznih parkova, proizvođačka industrijska preduzeća, veleprodaje i maloprodaje delova i materijala za popravku motornih vozila.

Mi zadovoljavamo potrebe naših partnera koje se najvećim delom odnose na delove i materijal za održavanje i popravku motora i stajnog trapa, prvenstveno putničkih motornih vozila proizvedenih u Nemačkoj a sve više smo snabdeveni i odgovarajućim artiklima za vozila proizvedena u drugim evropskim zemljama, npr.: Škoda, Fiat, Renault, Peugeot, Citroen, Alfa Romeo, Saab, Volvo itd., kao i za vozila proizvedena u Japanu, Koreji i širom sveta: Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Suzuki, Kia, Hyundai, Chevrolet - Daewoo, Chrysler, Rover, Daihatsu, Subaru, itd.

Uz našu robu uvek plasiramo i dodatnu uslugu, prvenstveno se to odnosi na svaku vrstu pomoći u pronalaženju odgovarajućeg artikla i pored svog angažmana u tu svrhu obezbeđujemo odgovarajuću dokumentaciju i kataloge za servisere i trgovce. Zatim, organizujemo i realizujemo razne vrste obuka za servisere i trgovce, u saradnji sa proizvođačima – uvoznicima učestvujemo u ugovornom opremanju poslovnog – radnog prostora naših partnera, istrajavamo u potpunom realizovanju svih ugovorenih garancija i drugo.

Za neke brendove smo se zaštitili kao ovlašćeni uvoznici i distributeri za definisanu teritoriju, a sa nekim konkurentima i sarađujemo, tako da smo vremenom izgradili poziciju nezaobilaznog faktora na svom terenu u oblasti kojom se bavimo. AUTOMATERIJAL d.o.o. je direktni uvoznik, iz Nemačke, od proizvođača "Kolbenschmidt", "Pierburg", i "Victor Reinz", iz Italije "DeDaX", zastupnik koncerna "Bilstein" i "Febi", uključujući i brend "Blue Print", regionalni zastupnik - ovlašćeni distributer „Magneti Marelli“, regionalni zastupnik - ovlašćeni distributer „Shell“, „Castrol“ „TOTAL“, „Fuchs“, „LukOil“ i „ENEOS“ maziva, ovlašćeni distributer i serviser „energizer“ akumulatora, regionalni zastupnik - originalih BMW rezervnih delova. U našoj prodaji se nalaze proizvodi raznih renomiranih proizvodjača rezervnih delova i opreme.